خط مشی و اهداف

توضیحات اولین انجمن شما
قفل شده
آواتار کاربر
moqaniyani
مدیر کل سایت

خط مشی و اهداف

پست توسط moqaniyani »

سلام خدمت همه شما دوستان عزیز
این انجمن فقط و فقط برای اشتراک گذاری تجربیات و دانش افرادی ایجاد شده است که در زمینه مدیریت سیستم و شبکه های کامپیوتری فعالیت دارند ، 11 سالی بود که در زمینه کامپیوتر ، شبکه و برنامه نویسی سابقه فعالیت داشتم و در حل مشکلات شبکه و مدیریت کلاینت ها و سرورها تنها مرجع بنده وب سایت های خارجی بود و مرجع فارسی و ایرانی که بتوان در آن مشکلات را بدرستی یافت و راه حل مناسب از آن بدست آورد پیدا نکردم ، بالاخره تصمیم گرفتم که با همکاری دوستانی که در این مدت پیدا کردم مرجعی مناسب برای این منظور ایجاد کنم تا هم خودم و دوستانم و هم تمام کسانی که در کشور من هستند و در این زمینه فعالیت دارند بتوانند یک مرجع مناسب برای حل مشکلات خودشون با زبان فارسی داشته باشند.

توجه : هدف از ایجاد این انجمن تامین منافع مادی نیست و نخواهد بود و فقط بدنبال ایجاد منبع و مرجع فارسی و ایجاد محیطی برای اشتراک و انتقال دانش است.

خط مشی :
خط مشی ما ، اشتراک گذاری تجربیات و پاسخ مناسب به مشکلات مدیران سیستم و شبکه های کامپیوتری است.

اهداف :
هدف اول و اساسی ما ایجاد مرجعی مناسب به زبان پارسی برای مدیران سیستم ها و شبکه های کامپیوتری ایرانی است تا بتوانند در آن بدنبال مشکلات و راه حل های خود بگرددند و از تجربیات دیگران استفاده کنند.
ایجاد محیطی دوستانه و بدور از تکبر و خودحواهی با اشتراک گذاری دانش و تجربیات یکدیگر به زبان پارسی و در کشور عزیزمان ایران.
آموزش رایگان و اشتراک دانش هم یکی از اهداف ماست.

امید است اگر خداوند بخواهد ، با کمک یکدیگر به اهداف مشخص شده دست یافته و قدمی برای دانش و علم کامپیوتر و مدیریت شبکه های کامپیوتری در کشور عزیزمان برداریم و از خود یادگاری بجای بگذاریم تا همگان از آن بهرمند شوند.

با آرزوی سربلندی و پیروزی برای یکایک شما عزیزان
میلاد مغنیانی
زمستان 1400
### تازه فهمیدم ، چیزی نمیدونم ###
------------------------------------------------------
{ همیشه قبل از هرکاری یا Backup بگیر یا Snapshot از ماشین یا سرور }
قفل شده