---------------------------------
سلام ، امروز براتون یک اسکریپت آماده کردم که خودم زیاد ازش استفاده میکنم ، تولید خودمونه

این اسکریپت از چند بخش تشکیل شده ، حتما باید Run as Administrator بر روی کلاینت اجرا بشه و شامل دو فایل می باشد ، یک فایل رجیستری ، یک فایل با پسوند bat یا بچ فایل ، شما باید بچ فایل رو اجرا کنید
بعد از اجرا کردن در ابتدا اگر ارتباط کلاینت با wsus برقرار باشد ، به شما در بخش show windwos update source آدرس و URL مربوط به wsus را نشان میدهد مانند تصویر زیر :
این اسکریپت شامل سوییچ های زیر است :
چند نکته :fi : با تایپ این دو کاراکتر ، اسکریپت به رفع مشکل سرویس های ویندوز آپدیت میپردازد که پیشنهاد میشود اول این دستور را اجرا کنید
re : این دستور ، سرویس آپدیت را حذف و مجددا نصب میکند و نیاز به راه اندازی مجدد کلاینت دارد که مکمل آن دستورهای Di و یا reg هست که سعی میکنه سرویس آپدیت را با Dism از اینترنت و یا با اجرای فایل رجیستری ضمیمه شده
مجددا نصب کند
sc : فایل های سیستمی را اسکن میکنه و اگر مشکلی پیدا کرد رفع میکنه ، پیشنهاد میکنم اگر با دستور fi مشکل رفع نشد یکبار هم این رو اجرا کنید و تست کنید
di : نصب سرویس آپدیت کلاینت با استفاده از اینترنت و دستور Dism
reg : اجرای فایل رجیستری ضمیمه شده در کنار اسکریپت ، زمانی که سرویس آپدیت با دستورات بالا مشکلش رفع نشد
ru : اجرای سرویس آپدیت بر روی کلاینت ، بعد از حذف و نصب مجدد سرویس حتما اجرا بشه
ex : از اسکریپت خارج میشه
1- اگر اسکریپت را اجرا کردید ولی URL آدرس wsus را مشاهده نکردید در کلاینت ، اول مطمئن بشوید که نام کامپیوتر مورد نظر در OU قرار دارد که پالیسی مربوط به wsus در آن وجود دارد.
2- اگر مورد 1 مشکلی نداشت ، ولی بازم url نمایش داده نمیشد ، پیشنهادم اینه اول دستور fi را اجرا کنید و حذف و نصب سرویس را بزارید مرحله آخر اگر مشکل رفع نشد.
3- قبل از حذف و نصب مجدد سرویس حتما یکبار gpupdate را با سوییچ f اجرا کنید "gpupdate /force" مجددا اسکریپت را اجرا کنید اگر لینک url سرور wsus مشاهده نشد در اسکریپت ، مرحله های بعدی را انجام دهید.
4- پیشنهاد میکنم اگر مشکل با اجرای دستور fi مشکل مرتفع نشد ، مرحله دوم شما اجرای دستور sc باشه.
5- بیاد داشته باشید برای اطمینان از اینکه بعد از اجرای هر دستور مشکل مرتفع شده یا خیر ، باید اسکریپت مجددا اجرا بشود و مقدار show windwos update source مجددا بررسی شد.
6- پیشنهاد میشود بجای خذف و نصب با دستورات re,di از دستور reg استفاده کنید.
7- حتما ، حتما ، حتما قبل از اجرای دستور reg یک بک آپ از رجیستری کلاینت بگیرید.
8- برای اجرای دستور di کلاینت باید اینترنت داشته باشه.
9- بعد از دستور re باید دستور di یا reg اجرا بشود.
خلاصه تمام راهکارهای رفع مشکل کلاینت با سرور wsus را در یک فایک bat برای شما قرار دادم و بصورت یک اسکریپت درآوردم ، امیدوارم مفید واقع بشه.
دانلود اسکریپت :