هک و امنیت

مطالب پایه مربوط به فناوری اطلاعات
قوانین انجمن
دوستان عزیز ، لطفا در صورتی که جواب سوال خود را در انجمن پیدا نکردید ، سوالات مربوط به فناوری اطلاعات را در بخش سوال و جواب بپرسید.
آواتار کاربر
moqaniyani
مدیر کل سایت

بهترین ابزارهای امنیت شخصی

پست توسط moqaniyani »

مدیران کلمات عبور (Password Managers):
ابزارهایی مانند LastPass، 1Password و Dashlane می‌توانند به مدیریت و ایجاد کلمات عبور قوی کمک کنند.
نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس و ضد بدافزار:
ابزارهایی مانند Norton، Bitdefender و Kaspersky می‌توانند سیستم شما را در برابر تهدیدات محافظت کنند.
ابزارهای VPN (شبکه خصوصی مجازی):
ابزارهایی مانند NordVPN، ExpressVPN و CyberGhost می‌توانند از اطلاعات شما در برابر جاسوسی و حملات محافظت کنند.
ابزارهای رمزنگاری (Encryption):
ابزارهایی مانند VeraCrypt و BitLocker می‌توانند اطلاعات شما را رمزنگاری کنند و از دسترسی غیرمجاز جلوگیری کنند.
ابزارهای احراز هویت چند عاملی:
ابزارهایی مانند Google Authenticator و Authy می‌توانند لایه اضافی امنیت را به حساب‌های شما اضافه کنند.
### تازه فهمیدم ، چیزی نمیدونم ###
------------------------------------------------------
{ همیشه قبل از هرکاری یا Backup بگیر یا Snapshot از ماشین یا سرور }
آواتار کاربر
moqaniyani
مدیر کل سایت

آیا در ایران هکر معروف و یا گروه هکری معروف وجود دارد؟

پست توسط moqaniyani »

بله، در ایران هم هکرها و گروه‌های هکری معروفی وجود دارند. یکی از معروف‌ترین گروه‌های هکری ایرانی، گروه سایه سیاه است که به دلیل حملات سایبری به شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف شناخته شده است. همچنین، گروه عدالت علی نیز به دلیل هک دوربین‌های مداربسته زندان اوین به شهرت رسیده اند.
آواتار کاربر
moqaniyani
مدیر کل سایت

مهمترین راهکارها برای جلوگیری از هک شدن کامپیوترهای شخصی ( راهکارهایی که تجربه بهم ثابت کرده .... )

پست توسط moqaniyani »

مهم ، خیلی مهم ، بسیار مهم ، حتماً انجام بدید

بدلیل اینکه محیط آزمایشگی برای تست نفوذ طراحی میکنم و عملیات شبیه سازی هک و امنیت را آنجا انجام میدهم ، تجربه به من ثابت کرده ، ویندوز یا سیستم عامل بدون آنتی ویروس جانبی ، بسیار راحت هک میشود ، "تنها با یک کلیک و یا یک لینک" ، پس تمنا میکنم ، حتما روی سیستم عامل خود آنتی ویروس جانبی نصب کنید و اصلا به آنتی ویروس مثلا خود ویندوز 10 "ویندوز دیفندر" یا "Windows Defender" اکتفا نکنید ، خودم بارها تست کردم با اینکه آنتی ویروس خود ویندوز بروز بود و فعال ، ولی به راحتی با ارسال یک فایل آلوده word و یا Excel به راحتی توانستم به آن نفوذ کنم.
آواتار کاربر
moqaniyani
مدیر کل سایت

سخن پایانی

پست توسط moqaniyani »

همان‌طور که دیدیم، هک و امنیت دو روی یک سکه هستند. در دنیای امروز، آگاهی و استفاده از ابزارهای مناسب می‌تواند تفاوت بین امنیت و آسیب‌پذیری باشد. از شما دعوت می‌کنیم تا همیشه هوشیار باشید، از ابزارهای امنیتی استفاده کنید و اطلاعات خود را به‌روز نگه دارید. به یاد داشته باشید، امنیت یک فرآیند پیوسته است و همه ما نقش مهمی در آن داریم
شما میتوانید با مراجعه به لینک زیر ، پادکست این پست را هم گوش کنید :
https://shenoto.com/album/podcast/272022/هک-و-امنیت
قفل شده